Ardor

Dancin' to the Beat with a Passion
Dancin' to the Beat with a Passion

Dancin' to the Beat with a Passion -maalaus syntyi yllättävän nopeasti. Se otti heti oman polkunsa kun poikkeuksellinen inspiraatio ja luovuus yhdistyivät ainutlaatuisessa flow'ssa.
Jokainen siveltimen veto tuntui luontevalta, ja maalauksen elementit asettuivat paikoilleen kuin itsestään. Maalin roiskuessa, tunsin olevani yhtä teoksen kanssa – yhtä sen rytmin ja energian kanssa, joka hehkui intohimoa ja energiaa."

"Teoksen ytimeen syntyivät sanat "Passion" ja "Ardor", joiden vain kuului olla siinä. Ne eivät olleet pelkkiä sanoja, vaan ne olivat voimakkaita tunnetiloja, jotka heijastuivat maalauksen jokaiseen yksityiskohtaan. Teoksen ilme alkoi saada pop kulttuurillista, julistemaista ilmettä."

"Vaatetus- ja jalkinemuotoilijana aloin nähdä maalauksen liikkuvassa olomuodossa, muodissa. Näin kuosin vaatteissa, asusteissa ja kodintekstiileissä, lopulta kolahtaen streetwearin kunkkuun: tennareihin!"

Ja se oli siinä – tämä design tulisi nousemaan katumuodin kärkeen!

Ardor kuosi kantaa mukanaan Dancin' to the Beat with a Passion -maalauksen sykähdyttävää energiaa ja visuaalista ilotulitusta. Design on omistettu sinulle – rohkealle ja elämäniloiselle persoonalle, joka uskaltaa näyttäytyä sellaisena kuin on.

With Passion,
Päivi