Moment

Landscapes of Timelessness
Landscapes of Timelessness

Landscapes of Timelessness

Abstrakti maalaus, joka huokuu ajattomuuden henkeä. Alun perin suunnitelmani oli maalata musta-valkoinen taulu, johon tulisi merkityksellisiä sanoja. Maalauksen edetessä tajusin, että sen kauneus piilee sen yksinkertaisuudessa. Päätin jättää tekstit pois ja lisätä ne vasta tuotteisiin.

Maalauksessa on jylhää kauneutta, kauniin karua ja aikaa ylittävää tunnelmaa.

Se on kuin askeleiden ottamista ajattoman maiseman syvyyksiin, missä yksinkertaisuus paljastaa todellisen rikkauden. Se kutsuu tarkastelemaan elämää juuri tässä hetkessä ja muistuttaa olemaan läsnä omassa tarinassamme.

Päätös olla lisäämättä tekstejä maalaukseen korostaa sitä, että hetkessä eläminen ei tarvitse selityksiä. Maalaus kommunikoi, kutsuen meitä pysähtymään ja olemaan hetkessä -in the Moment.

Landscapes of Timelessness -maalauksesta jalostunut Moment -kuosi on kuin portti katumuodin maailmaan, joka ei tunne aikaa. Samalla se toimii muistutuksena siitä, että läsnä olemisen voima on vahva. Tämä teema kulkee mukana Moment -tuotteissamme, tuoden mukanaan muistutuksen pysähtymisestä ja hetkessä elämisestä. Moment taidetennarit kaupassa nyt!

In the Moment,

Päivi