Kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä Vanajaveden välittömässä läheisyydessä. Modernin Hotelli Vaakunan yhteydessä toimiva Gelleria Vanaja on avoinna niin hotellin vieraille kuin ohikulkijoillekin. Kaikki esillä olevat teokset ovat myynnissä. Omatoimigalleriaan on vapaa pääsy. Avoinna joka päivä klo 8 - 20. 

Käyntiosoite: Possentie 7, 13220 Hämeenlinna. Gallerian toimintaan liittyvissä asioissa otathan yhteyttä p. 040 8612180/Päivi Lartama. Galleria koostuu kahdesta tilasta, joista toinen on toisinaan suljettu kokousten ajan. Kauempaa tulijan on hyvä soittaa ja varmistaa tilan varaustilanne hotellin numerosta 020 1234636, jotta pääsee nauttimaan näyttelyn kokonaisuudessaan.


Kuvat: Silvia Salakka


Syyskuun taiteilija Katja Medarhri

Katja Medarhri, All My Personalities -taidenäyttely 24.8.-20.9.2023 Galleria Vanaja

Näyttelyssä on esillä kubistisia teoksia joita hallitsee tietynlainen kaoottisuus ja taiteilijan rakkaus väreihin.

All My Personalities on keski-ikäisen naisen matka itseensä, tilinteko kaikesta tähänastisesta. Se on tutkiskelua, muistoja, tuntemuksia, iloa, onnea, rakkautta, pettymyksiä, häpeää ja surua. Se mikä on ollut, ei ole enää. On vain tämä hetki, juuri nyt.

Katja Medarhri on helsinkiläinen graafikko ja kuvittaja, jonka töissä korostuvat sekä vahvat värit, että tunteet ja jonka kynästä on lähtöisin mm. Valtimonteatterin

Kaaos-näytelmän kiitelty kubistinen kuvamaailma. Hän kokeilee mielellään uusia tyylejä ja tekniikoita hakien niillä teoksiinsa yllätyksellisyyttä ja moniulotteisuutta. Katjan maalaustyyli on suunnittelematon ja peilaa usein taiteilijan sen hetkistä sisäistä maailmaa.

Galleria Vanajan näyttely on Katjan kolmas tänä vuonna. Katja maalaa myös tilaustöitä ja piirtää digitaalisia kuvituksia mm. levynkansiin ja erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin yrityksensä ShiverLabin kautta.

Katja Medarhri p. 040-7070 672, katja.shiverlab@gmail.com