NÄYTTELYHAKU

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna - Suomen onnellisin järvihotelli.

Hotelli Vaakunan tiloissa toimiva Galleria Vanaja avattiin keväällä 2023. Gallerian sijainti hotellin ja ravintola La Blasonin yhteydessä tarjoaa taiteellesi laajaa näkyvyyttä ja mahdollistaa mm. näyttävät avajaiset. Galleria sijaitsee hotellin yleisessä tilassa, jonne ovat tervetulleita niin hotellin asiakkaat kuin kaikki ohikulkijatkin. Galleria Vanajaan on vapaa pääsy ja se on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Hämeenlinnan hotelli Vaakunassa käy vuosittain yli 50 000 vierailijaa.

Katutasossa sijaitseva omatoimigalleria koostuu kahdesta tilasta. Päänäyttelytila on yleinen seurustelualue, jossa on myös istuma- ja kahvittelutilaa. Erillinen takatila on kabinetti, jonka ovet ovat toisinaan suljettuna palaverien aikana, mutta muuna aikana tilaan on vapaa kulku. Seinät ovat vaalean harmaat, teosten ripustus tapahtuu kiskojen avulla. Tilassa on kohdevalaistus. 

Galleria Vanajaan on jatkuva näyttelyhaku. Haemme vaihtuviin näyttelyihin maalaus-, valokuva- ja muuta taidetta, jonka voi ripustaa seinälle kiskoihin. Tilat varataan neljän viikon välein vaihtuville taidenäyttelyille, johon sisältyy ripustus, avajaiset ja purkupäivä. 

Hae näyttelyaikaa NYT. Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi 3-5 kuvanäytettä teoksistasi, teostiedot: teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekotapa ja koko (korkeus/leveys/syvyys). Hakemuksessa voi myös toivoa näyttelyn ajankohtaa.

Näyttelyvuokra on 400€ +alv24% (vuonna 2024), emme peri taiteilijalta provisiota näyttelyn teosmyynnistä. Vuokra sisältää näyttelytilojen lisäksi ripustus- ja purkuavun, tulostettavat teos-tiedot ja markkinoinnin Hotelli Vaakunan (Hämeenlinna) ja Galleria Vanajan omilla somealustoilla ja muu tiedotus esim. Menoinfo Kanta-Häme sekä kaikki muu tarvittava apu mm. näyttelyn avajaisten järjestelyissä. Näyttelyaika on 4 viikkoa. 

Taiteilija vastaa itse teosten kuljetuksista ja vakuutuksista. Galleriatilassa ei ole jatkuvaa valvontaa. Avajaisiin voi valita Ravintola Le Blasonin valmiiksi suunnitellun kuohuviini tai cocktailpala-menun, joka veloitetaan taiteilijalta erikseen.

Kysy lisäinfoa ja/tai hae näyttelyaikaa hakemuksella ja lähetä osoiteeseen info@studiolartama.fi tai soita 040 8612180 / taidekoordinaattori Päivi Lartama, Art Concept.

Käyntiosoite : Possentie 7, 13200 Hämeenlinna


Pohjapiirros tilasta (ei mittakavassa).

Gallerian päätila

Kabinetti/kokoustila